ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ώρα προημιτελικών στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Basket League

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

24sports team

info@24sports.com.cy

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League. Δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου και άλλοι δύο την Πέμπτη 31 Μαρτίου.

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία. Oι τρεις αναμετρήσεις θα προβληθούν από τη συνδρομητική ιστοσελίδα της ΚΟΚ, στο www.cbftv.net και η άλλη από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη στις 17:30 με τον αγώνα, που θα μεταδοθεί από το YouTube, ανάμεσα στον ΑΠΟΠ και τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, ενώ την ίδια ημέρα, στις 20:30, θα γίνει η αναμέτρηση Πετρολίνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ.

Την Πέμπτη, στις 17:30, θα διεξαχθεί το παιχνίδι Απόλλωνας-Κεραυνός και θα ακολουθήσει, στις 20:30, ο τέταρτος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση.

Σημειώνεται ότι στην ημιτελική φάση θα αναμετρηθούν ο νικητής του αγώνα ΑΠΟΠ-Αχιλλέας Καϊμακλίου, με τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΛ-Ανόρθωση, ενώ το δεύτερος ζευγάρι θα βγει από τις ομάδες που θα περάσουν από τις αναμετρήσεις Πετρολίνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ και Απόλλων-Κεραυνός. Τα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν στο «Κίτιον» στις 3 Απριλίου, ώστε να βγει το ζευγάρι του τελικού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση