ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευρωμπάσκετ 2025: Η ώρα της κρίσης για την Κύπρο

Σήμερα ξεκαθαρίζει η πιθανότητα ανάληψης ενός ομίλου από την χώρα μας

24sports team

info@24sports.com.cy

Μερικές ώρες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση της FIBA για τις χώρες που θα φιλοξενήσουν τους ομίλους του Ευρωμπάσκετ 2025.

Η Κύπρος διεκδικεί έναν από τους τέσσερις ομίλους της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, που θα αποτελέσει προάγγελο μιας τεράστιας γιορτής του μπάσκετ στο νησί μας και θα προσελκύσει πλήθος κόσμου απ' όλον τον κόσμο.

Η ΚΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο, Ανδρέα Μουζουρίδη, τον αντιπρόεδρο, Μάρκο Κληρίδη, τον Γενικό Διευθυντή Άθω Αντωνίου, τον Πρόεδρο της Επιτροπής για την αίτηση της ΚΟΚ για το Ευρωμπάσκετ 2025, Μάρκ Κληρίδη, τον πρεσβευτή της Κύπρου για το Ευρωμπάσκετ 2025, Δημήτρη Διαμαντίδη και την Δώρα Παντέλη, η οποία θα παρουσιάσει την υποψηφιότητα της ΚΟΚ.

Στην Κυπριακή αποστολή στο Μόναχο συμμετέχουν επίσης οι Κωνσταντίνος Πετρίδης, Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χρυσοστόμου, πρόεδρος ΚΟΕ, Δημήτρης Αλετράρης, διευθύνον σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, διευθύντρια ΚΟΑ και Κώστα Κακουλλή, αντιπρόεδρος ΚΟΑ.

Η ΚΟΚ θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στην παρουσίαση της υποψηφιότητας της στο Μόναχο της Γερμανίας, ενώ λίγο μετά τις 12:00 της Τρίτης (29/03), θα γνωρίζουμε αν η χώρα μας θα κληθεί να αναλάβει τη διοργάνωση της μεγάλης αυτής γιορτής του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση