ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς Τρίτη οι ημιτελικοί... Χωρίς φιλάθλους Απόλλων - Ανόρθωση

Στις 15:30 η σύσκεψη για τελικές αποφάσεις

Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του final 4 του κυπέλλου καλαθόσφαιρας μετά τα χθεσινά επεισόδια (δες εδώ) και τη διακοπή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλων δυο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του δεύτερου δεκαλέπτου. Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα και την αναβολή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 την ίδια μέρα.

Ως εκ τούτου πλέον στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) καλείται να ορίσει εκ νέου τους αγώνες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το Final 4.

Επί αυτού έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στις ομάδας, την ομοσπονδία και την αστυνομία η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα (27/3) στις 15:30 προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός και οι εκ νέου ορισμοί των αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 95.0 και του Πανίκου Κωνσταντίνου η πρόθεση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι όπως ο ημιτελικός ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση θα συνεχιστεί την Τρίτη χωρίς θεατές, ενώ μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου αγώνα θα διεξαχθεί και ο ημιτελικός ανάμεσα στον Κεραυνό και την ΑΕΚ.

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τελικός της διοργάνωσης θα λάβει χώρα την Κυριακή.

Βέβαια όλα τα πιο πάνω θα ξεκαθαρίσουν οριστικά όταν θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη στις 15:30 ανάμεσα στις ομάδες, την ομοσπονδία αλλά και την αστυνομία.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση