ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαέλληνας: «Ο Κεραυνός στην Ευρώπη πρωτοπορεί»

Αναφέρθηκε στην ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Για τη μεγάλη και ιστορική πρόκριση του Κεραυνού στους ομίλους του Champions League Basket μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της ομάδας του Στροβόλου Πάρης Παπαέλληνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση στους ομίλους: «Ο Κεραυνός στην Ευρώπη πρωτοπορεί. Έχουμε φτάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ που θεωρείται μια μεγάλη διοργάνωση. Είναι η 2η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης μετά την Ευρωλίγκα».

Για τις ομάδες που απέκλεισε ο Κεραυνός: «Νομίζω ότι ο Ηρακλής ήταν πιο δύσκολος σαν ομάδα από ότι ήταν η Γκρόνινγκεν. Η Γκρόνινγκεν είναι μια ομάδα με μπάτζετ 4 εκατομμυρίων. Είναι μόνιμη πρωταθλήτρια στην Ολλανδία. Ευτυχώς ήταν κι αυτή κουρασμένη διότι το ματς κρίθηκε στην άμυνα και στη δύναμη».

Για τη μείωση των ξένων: «Άλλες χρονιές είχαμε έξι ξένους, φέτος είχαμε ουσιαστικά τρεις ξένους. Οι άλλες ομάδες ψήφισαν στη μείωση των ξένων έχοντας υπόψη τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. Εμείς ήμασταν αντίθετοι σε αυτό. Για να παίξουμε στον επόμενο γύρο, θα χρειαστεί να φέρουμε επιπλέον ξένο ο οποίος θα κάθεται και θα παίζει μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση