ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαέλληνας: «Έδωσα πολλά στον Αθλητισμό, όμως πήρα περισσότερα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Πάρις Παπαέλληνας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω απ’ την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο Πάρις Παπαέλληνας με αφορμή την τιμητική διάκριση που έλαβε από τον Δήμο Στροβόλου, ο οποίος τον ανακήρυξε επίτιμο Δημότη Στροβόλου.

Τα κυριότερα σημεία:

«Ήταν πολύ μεγάλη τιμητική διάκριση για εμένα, καθώς δεν γίνονται κάθε μέρα από τον Στρόβολο επίτιμοι δημότες. Τα τελευταία 40 χρόνια είχαν γίνει μόλις 4, ο Γιώργος Νταλλάρας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο κ. Παπανδρέου και ο Κύπριος Νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης. Εγώ πολλές φορές πιστεύω ότι από τον αθλητισμό πήρα περισσότερα από όσα έχω δώσει, που έχω δώσει πολλά. Στον αθλητισμό πέρασα πολλά. Πιστεύω ότι αυτά που έκανα γενικά νομίζω τα έχω πάρει πίσω. Έχουμε ήδη κάνει και κάποιες άλλες βελτιώσεις στο χώρο του αθλητικού κέντρου Κώστα Παπαέλληνα, δεν έχουμε κάνει κάτι άμεσα δραστικό, όμως είναι στα πλάνα να κάνουμε στο μέλλον. Έχουμε αρκετά παιδιά στο μπάσκετ στις ακαδημίες μας και αυτό που θέλουμε να κάνουμε άμεσα είναι να κλείσουμε τα γήπεδα μας για να προστατεύουμε τα παιδιά από καιρικές συνθήκες».

Ποια ήταν η καλύτερη εκδοχή του Κεραυνού: «Όταν καταφέραμε να φτάσουμε στους «8» του Κυπέλλου Κυπελλούχου με μόλις δύο Αμερικάνους παίκτες, είχαμε πολλούς Κύπριους ισχυρούς και γενικότερα είχαμε εξαιρετική ομάδα. Χάσαμε στους «8» από τη Βαλένθια που τώρα αγωνίζεται στην Euro Liga. Η άλλη η ομάδα που ξεχώρισα ήταν αυτή του 2007 όταν φτάσαμε στο τελικό της FIBA Euro Cup Challenge, αντιμετωπίσαμε τη Ρωσική Σαμάρα και χάσαμε λόγω κάποιων τραυματισμών που είχαμε».

Ακούστε στο ηχητικό όλα όσα είπε: 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση