ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Kεραυνός: Παρελθόν ο Λειβαδιώτης

Ανακοίνωση από την ομάδα του Στροβόλου

Παρελθόν αποτελεί από τον Κεραυνό ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, ο οποίος όπως ενημερώνεται αποχωρεί μετά από 2336 ημέρες!

Η ανακοίνωση:

Χωρίζουν οι δρόμοι τους, μετά από 2336 ημέρες.

Κοινή συναινέση λύση συνεργασίας με Λειβαδιώτη.

Η πιο μακροχρόνια και συνάμα επιτυχημένη συνεργασία στο μπασκετικό στερέωμα του νησιού έλαβε τέλος αφού ο Κεραυνός ανακοινώνει, σήμερα Τρίτη 09/11/2021, τη λύση της συνεργασίας του μαζί με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη.

Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης είναι ο μακροβιότερος προπονητής που πέρασε από τον πάγκο του Κεραυνού και είναι αδιαμφησβήτητα και εκ των αποτελεσμάτων ίσως ο κορυφαίος Κύπριος προπονητής που υπηρέτησε το Σωματείο μας και γενικά την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα.

Στην παρουσία του στον πάγκο του Στροβόλου έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017 και το νταμπλ τη σεζόν 2018-2019 ενώ έχει πετύχει το ακατόρθωτο με την πρόκριση πρώτης Κυπριακής ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA, στο Basketball Champions League.

Ευχόμαστε στον Κύπριο τεχνικό καλή συνέχεια και είμαστε σίγουροι ότι με τη μεθοδικότητά του, τη σκληρή δουλειά και το πάθος του για την καλαθόσφαιρα θα διαπρέψει σε ότι αποφασίσει να κάνει στο μέλλον.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση