ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κεραυνός: «Καμία απολογία μέχρι τώρα από την ΑΕΚ»

Η ομάδα του Στροβόλου κάνει λόγο για προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών για το τελευταίο παιχνίδι

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Κεραυνός για τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με την Πετρολίνα ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Αναλυτικά: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” καταδικάζει έντονα τα συμβάντα με το πέρας της χθεσινής νίκης της ομάδας μας στην Λάρνακα. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και καμία θέση δεν έχουν σε κανένα άθλημα. Η ομάδα μας αδικήθηκε στον πρώτο αγώνα των playoffs, αλλά δεν προβήκαμε σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ αποσκοπούν σε ξεκάθαρη αντίδραση σκηνοθετημένης προσπάθειας αποπροσανατολισμού και επηρεασμού του κομισάριου του αγώνα (εν αναμονή της έκθεσης του), της Ομοσπονδίας και της κοινής γνώμης.

Σε τι να πρωτοαναφερθούμε όμως:

Στην ανύπαρκτη προστασία των παρευρισκομένων στον αγώνα, στην είσοδο περισσότερων θεατών από τους προβλεπόμενους στο γήπεδο, στην ρίψη φωτοβολίδας στο πάγκο της ομάδας μας, στην είσοδο παραγόντων στο γήπεδο, στην φραστική επίθεση στον κομισάριο κ.ά.

Γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού και επηρεασμού λόγω επικείμενης παραπομπής και τιμωρίας των δύο διεθνή παικτών της από τους αρμόδιους φορείς της ΚΟΚ αλλά και της FIBA, για την απαράδεκτη επίθεσή τους στην διαιτησία με χειροδικίες, φτύσιμο και ρίψη αντικειμένων προς αυτούς.

Καμία απολογία μέχρι τώρα από την ΑΕΚ για την επίθεση προς τον γιο του προέδρου του σωματείου μας και τις καταστροφές στο αυτοκίνητό του. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον δεν επικροτούνται τέτοιες συμπεριφορές.

Εμφανής και η προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών για το τελευταίο παιχνίδι της Τετάρτης στο Στρόβολο. Η ίδια η ΑΕΚ αρνήθηκε την κάθοδο ξένων διαιτητών.

Διερωτόμαστε σε ποιες αμφισβητούμενες φάσεις αναφέρονται στις ανακοινώσεις τους:

Στα καθαρά βήματα του Ι. Παντελή στο 39:50,

Όταν λανθασμένα δόθηκε η μπάλα στην ΑΕΚ στο 38:56, όταν το σκορ ήταν 69-71, αφού ο D. Ogbeide την έβγαλε έξω με το στήθος του, με αποτέλεσμα τρίποντο της ΑΕΚ και άλλες πολλές φάσεις.

Δεν δεχόμαστε κανέναν να αμφισβητεί την καθαρή νίκη της ομάδας μας. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο.

Τέλος αναμένουμε την επίσημη θέση της Ομοσπονδίας για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες και τις οποιεσδήποτε αποφάσεις της.

Διοικητικό Συμβούλιο

Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση