ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
22 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Αποχωρεί με... καρφιά από τον ΚΟΑ ο Παναγιώτης Τρισόκκας

Ο Παναγιώτης Τρισόκκας με το τέλος της θητείας του αποχωρεί από τον ΚΟΑ

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανάρτησή του στα social media ο Παναγιώτης Τρισόκκας γνωστοποίησε ότι μετά το τέλος της θητείας του θα αποχωρήσει από τον ΚΟΑ.

Αναλυτικά:

«Με το τέλος της θητείας μου στον ΚΟΑ θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και το υπουργικό Συμβούλιο για την τιμή που μου έκαναν πριν από 2 1/2 να με διορίσουν σαν μέλος του ΚΟΑ. Η απόφαση να μην συνεχίσω ήταν καθαρά δική μου, αφού δεν ήμουν ποτέ της καρεκλίτσας, των φωτογραφιών και των show.

Είδα τον Κυπριακό αθλητισμό από άλλη σκοπιά, αφού για 20 χρόνια ήμουν επαγγελματίας αθλητής. Είμαι ακράδαντα πεπεισμένος ότι η μικρή Κύπρος έχει πάρα πολύ ταλέντο σε όλα τα αθλήματα και χρειάζεται η συμπαράσταση όλων για να έρθουν επιτυχίες. Τα 40 εκατομμύρια είναι λίγα, αφού χρειάζονται να γίνουν πάρα πολλά ξεκινώντας από τις υποδομές. Ένα υφυπουργείο αθλητισμού χρειάζεται όχι αύριο,όχι σήμερα αλλά χθες που θα φτιαχτεί από την αρχή σε στέρεες βάσεις.

Αν ήμουν θετικό ή αρνητικό πρόσημο για τον οργανισμό ας το κρίνουν άλλοι, εγώ ξέρω ξεκάθαρα ότι οι απόψεις μου και ειδικά η ψήφος μου δεν παρέκλιναν στιγμή απο αυτά που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύω. Μέλημα μου ήταν και είναι η Αμμόχωστος να πάρει αυτά που δικαιούται σαν επαρχία. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αντρέα Μιχαηλίδη,όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, την γενική και τους υπαλλήλους του οργανισμού για την συνεργασία που είχαμε.

Υ.Γ. 1: Μουχτάρη μου έκανες παιχνίδι τον Ιανουάριο του 2019,

Υ.Γ. 2: Αν στεναχώρησα κάποιον απολογούμαι πραγματικά δεν το έκανα σκόπιμα».

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση