ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντέρμπι στο Στρόβολο

24sports team

info@24sports.com.cy

Με δύο αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (24/2) και μία το Σάββατο (25/2) θα συνεχιστεί η 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας. Η αναμέτρηση Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ την Παρασκευή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cytavision Sports 2 στις 19:00.

Κεραυνός - ΑΠΟΕΛ (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου - 19:00 - Cytavision)

Στο "Κώστας Παπαέλληνας" ο Κεραυνός θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της Λευκωσίας. Ο Κεραυνός βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς (14 νίκες-2 ήττες) ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 3η θέση με 25 βαθμούς (9 νίκες-7 ήττες). Οι "ερυθροκίτρινοι θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Πετρολίνα ΑΕΚ, και να διατηρήσουν τις βαθμολογικές τους διαφορές από την 2η θέση. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει το διπλό, σε μία δύσκολη έδρα, για να διατηρήσει τις διαφορές της από την Ε.Ν. Παραλιμνίου που είναι δύο βαθμούς πιο κάτω στην 4η θέση. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cytavision Sports 2.

Απόλλωνας - Ε.Ν. Παραλιμνίου (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου - 19:00

Στην Λεμεσό ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, σε ένα παιχνίδι όπου οι "βυσσινί" αποτελούν το φαβορί για την νίκη. Ο Απόλλωνας είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς (3 νίκες-13 ήττες) και αγωνίζεται χωρίς κάποιο ξένο στο ρόστερ του. Από την άλλη η ΕΝΠ είναι στην 4η θέση με 23 βαθμούς (7 νίκες-9 ήττες) και με ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλει να πλησιάσει στην 3η θέση που είναι ο ΑΠΟΕΛ με 2 βαθμούς περισσότερους.

ΕΘΑ - Πετρολίνα ΑΕΚ (Σάββατο 25 Φεβρουαρίου - 16:00)

Η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Λευκωσία, με την ΕΘΑ να υποδέχεται στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" την Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς είναι το φαβορί για την νίκη κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" που θα αγωνιστούν κυρίως με κύπριους καλαθοσφαιριστές. Η ομάδα της Λάρνακας είναι στην 2η θέση με 28 βαθμούς (12 νίκες-4 ήττες), ενώ η ΕΘΑ είναι στην 5η θέση με 19 βαθμούς (3 νίκες-13 ήττες).

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X