ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωματείο Απόλλων για Καλαθόσφαιρα: «Εμείς τηρούμε τις συμφωνίες μας»

Καλεί τη διοίκηση του τμήματος να ανακαλέσει

Απάντηση στην ανακοίνωση της εταιρείας που διαχειρίζεται το τμήμα μπάσκετ εξέδωσε το σωματείο του Απόλλωνα, μέσω της οποίας ισχυρίζεται πως όλα όσα απορρέουν από τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών τηρούνται κατά γράμμα από την πλευρά του.

Παραίτηση με «πυρά» απ' την διοίκηση του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα

Καλεί δε τη διοίκηση της εταιρείας να ανακαλέσει την απόφασή της να παραιτηθεί.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού εκφράζει τη λύπη του σχετικά με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος “Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ”.

Το Σωματείο μας τηρεί κατά γράμμα όλες τις συμφωνίες που υπογράφει με εταιρείες που διαχειρίζονται τμήματα του σωματείου μας και το ίδιο αναμένει από τις εν λόγω εταιρείες. Ταυτόχρονα ενισχύει οικονομικά τα τμήματα αυτά στα πλαίσια που οι οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου το επιτρέπουν, ενώ ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση της κλειστής αίθουσας “ΑΠΟΛΛΩΝ Αρένα” την οποία αρκετά από τα τμήματα μας χρησιμοποιούν για προπονήσεις και αγώνες. Από εκεί και πέρα επαφίεται στο κάθε τμήμα να συγκεντρώνει τους οικονομικούς πόρους που χρειάζονται για την υλοποίηση του προϋπολογισμού που το ίδιο θέτει.

Το σωματείο μας δεν επιθυμεί την περαιτέρω διένεξη με την εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος γι’ αυτό και καλούμε τους επικεφαλείς της εταιρείας όπως κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Η πόρτα του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ είναι πάντοτε ανοιχτή για συζήτηση, μακριά όμως απο εκβιαστικά πλαίσια».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X