ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα στο «Ελευθερία»

Το παραθυράκι που υπάρχει στη νομοθεσία

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι χούλιγκαν χθες στη Λευκωσία, στο πλαίσιο του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου καλαθόσφαιρας ανδρών.

Υπήρξαν σοβαρά επεισόδια τόσο εντός όσο και εκτός του σταδίου «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», από τα οποία προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές και τραυματισμός τριών Αστυνομικών. Οι αρχές ανακοίνωσαν το πρωί της Δευτέρας δυο συλλήψεις 27χρονων.

Η μια σύλληψη έγινε μετά από εξεύρεση μικροποσότητας κάνναβης ενώ η δεύτερη σύλληψη αφορούσε συμμετοχή στα επεισόδια, καθώς πραγματοποιήθηκε μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας.

Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να προκύψουν κι άλλες συλλήψεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν λειτουργεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

«Δυστυχώς δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα στον συγκεκριμένο χώρο (σ.σ. στο «Ελευθερία»). Βάσει νόμου τα στάδια που φιλοξενούν λιγότερους από δυο χιλιάδες κόσμο, δεν υποχρεούνται να έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης», είχε αναφέρει πριν μερικούς μήνες στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα είναι δύσκολο το έργο των Αρχών. Η Αστυνομία θα χρησιμοποιήσει δικά της βίντεο για την ταυτοποίηση των χούλιγκαν αλλά και πλάνα από το συνδρομητικό κανάλι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

100 προσαγωγές!

100 προσαγωγές!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τα επεισόδια στο Απόλλων-Ανόρθωση
 |  HOT SPOT
Επίσημα… Dynatron Απόλλων

Επίσημα… Dynatron Απόλλων

Παρουσίασε το μεγάλο του χορηγό για τη νέα σεζόν το καλαθοσφαιρικό τμήμα των κυανολεύκων
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝ