ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Θέλουν τη διαχείριση του μπάσκετ

Ομάδα παραγόντων έχει καταθέσει το ενδιαφέρον της για τη διαχείριση του καλαθοσφαιρικού τμήματος

Ο συνδυασμός με επικεφαλή τον Νίκο Χριστοδούλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει το ενδιαφέρον του να διαχειριστεί το καλαθοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο συνδυασμό μετέχουν τρία μέλη που διετέλεσαν και στο προηγούμενο συμβούλιο. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Μαρκίδη, Μάριο Καραΐσκο και Ανδρέα Χριστοφή.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την εταιρεία διαχείρισης ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ έχουμε αυτόβουλα προβεί σε διεργασίες για την εξεύρεση πρότασης λύσης η οποία θα εξυπηρετήσει το σκοπό της διάσωσης και ανάδειξης του καλαθοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μετά χαράς σας ενημερώνουμε για την ένθερμη στάση των Απολλωνιστών την οποία βιώσαμε κατά τις εν λόγω διεργασίες και η οποία αποτελεί και την ώθηση των προσώπων που έχουν εκφράσει τη διάθεση να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια έμπρακτα.

Επίσης είναι τιμή μας που επικεφαλής του προτεινόμενου συνδυασμού αποδέχτηκε να είναι ο κ. Νίκος Χριστοδούλου, γνωστός για την συνεχή και μακρόχρονη προσφορά του σε ότι φέρει την επωνυμία και πρεσβεύει την ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ως εκ των ανωτέρω, με τη συγκατάθεση των κάτωθι αναφερομένων, προτείνουμε όπως ο παρακάτω συνδυασμός αποτελέσει το νέο Δ.Σ. του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα:

Νίκος Χριστοδούλου
Κωνσταντίνος Μαρκίδης
Μάριος Καραΐσκος
Ανδρέας Χριστοφή
Σωκράτης Έλληνας
Πάρις Στυλιανίδης
Νικόλας Πιττάλης
Σάββας Δημητρίου
Δημήτρης Καπετανίδης
Άθως Έλληνας
Νίκη Ερημούδη
Σωκράτης Τσαγκάρης
Ανδρέας Αυγουστή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X