ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Στην Ουγγαρία για φιλικά και προετοιμασία

Καινοτομία από τους κυανόλευκους

Ταξίδι στην Ουγγαρία θα πραγματοποιήσει ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά της Κόρμεντ. Ομάδα στην οποία δούλεψε ο νυν προπονητής του Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Κατά σύμπτωση, οι δυο άλλες ομάδες που θα λάβουν μέρος επίσης είναι στο βιογραφικό του Κύπριου τεχνικού. Πρόκειται για το Ρέθυμνο και την Σιγκάλ Πρίστινα.

Η σχετική ενημέρωση:

«Έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα μας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη να κυνηγήσει τους στόχους που έχουν τεθεί με την έναρξη της νέας καλαθοσφαιρικής σεζόν, 2019-2020.

Για πρώτη φορά η ομάδα μας θα ταξιδεύσει στο εξωτερικό για να δώσει φιλικούς αγώνες και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η Κόρμεντ, πρώην ομάδα του προπονητή μας, Τόνι Κωνσταντινίδη.

Στο τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Σεπτεμβρίου και εκτός από την Κόρμεντ και τον Απόλλωνα, θα συμμετάσχουν επίσης το Ρέθυμνο και η Σιγκάλ Πρίστινα.

Με την επιστροφή της ομάδας μας στην Κύπρο, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΠ στην Πάφο. Ενώ, το διάστημα 27-29 του ίδιου μήνα, η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση, με την συμμετοχή της ΑΕΚ Λάρνακας και του ΑΠΟΠ Πάφου.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ΕΘΑ στο κλειστό μας γήπεδο, ενώ ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει με αγώνα κόντρα στην Ομόνοια το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και πάλι στο γήπεδο μας».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X