ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Παρουσίασε προπονητή και ρόστερ (vids)

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν

Πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρουσιάστηκε το ρόστερ, οι νέες εμφανίσεις και ο προπονητής. 

Στην διάσκεψη παρευρέθηκαν ο προπονητής Τόνι Κωνσταντινίδης, ο αρχηγός Στέφανος Ηλιάδης και ο επικεφαλής του τμήματος Δημήτρης Μιχαήλ.

Δημήτρης Μιχαήλ(Πρόεδρος): «Στόχοι πάντα πρωταγωνιστικοί. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι φέτος από πέρσι, αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

Τόνι Κωνσταντινίδης(Προπονητής): «Τιμή μου να είμαι προπονητής. Γνωρίζω εκτόπισμα και ιστορία που κουβαλά. Θεωρώ ότι οι στόχοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι από αυτούς που είχε την τελευταία τριετία, τετραετία. Πρώτιστος στόχος να μπούμε στην τετράδα και εάν τα καταφέρουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον προϋπολογισμό που έχουμε θα το κυνηγήσουμε να πετύχουμε, όπως και να πάμε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ με το ρόστερ που έχουμε σύμφωνα με αυτά που έχουν άλλες ομάδες».

Στέφανος Ηλιάδης(Αρχηγός): «Πιστεύω υπερτερούμε από άλλες ομάδες ότι τέθηκαν από το καλοκαίρι οι βάσεις στους Κύπριους παίκτες. Με την ποιότητα και ικανότητα των ξένων που ήρθαν μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Να ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες του προπονητή, σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα τι πετύχαμε».

 

Δείτε στα πιο κάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X