ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
27 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αυτοί είναι οι ξένοι του ΑΠΟΕΛ

Κλείδωσε το ρόστερ της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου μας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League, που αρχίζει το προσεχές Σάββατο και βρίσκει το ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Πέραν των καλαθοσφαιριστών που ήδη βρίσκονται στην ομάδα μας, στο δυναμικό της προστίθενται τρεις υψηλού επιπέδου ξένοι (Αμερικανοί) καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι έρχονται για να προσδώσουν περαιτέρω ποιότητα και ακόμη μεγαλύτερη δυναμική́.

Πρόκειται για τον ύψους 2,08 Landen Lucas, ο οποίος προορίζεται για βασικός center και η παρουσία του αναμένεται να προσθέσει δύναμη και ποιότητα εντός της ρακέτας. Ο Landen Lucas έχει παραστάσεις από Ιαπωνία, Βαλτική Λίγκα και Ιταλία (Serie A), ενώ τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν οι Atlanta Hawks, στο summer league του Las Vegas.

Στο δυναμικό της ομάδας μας εντάσσεται και ο ύψους 1,88 Julian Vincent Norfleet, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των guard και προορίζεται για βασικός στη συγκεκριμένη θέση. Ο Julian Vincent Norfleet αγωνιζόταν στην Ουγγαρία και βρισκόταν ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος.

Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα και ο ύψους 1,98 Marcus Emmanuel Gilbert, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ελληνική Basket League, και συγκεκριμένα στον Ήφαιστο Λήμνου. Ο Gilbert αγωνίζεται ως forward και έρχεται στο ΑΠΟΕΛ για ν’ αποτελέσει την βασική επιλογή.

Υπενθυμίζεται πως στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ εντάχθηκε ήδη και ο ελλαδίτης καλαθοσφαιριστής Πάρις Μαραγκός, καθώς και οι: Βασίλης Κούνας, Στέφανος Ηλιάδης, Χρήστος Παναγιώτου, Βίκτωρ Ιερωνυμίδης, Χρήστος Λοϊζίδης, Γαβριήλ Κοιλαράς, Πέτρος Παπαμιχαήλ, Κύπρος Σέπος και Θεόδωρος Παναγιώτου.

Προπονητής της ομάδας μας ο Βασίλης Φραγκιάς και βοηθός προπονητής ο Μάριος Αργυρού.

Από ιστοσελίδα σωματείου ΑΠΟΕΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση