ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στο μισό το κόστος συνδρομής

Τι θα ισχύει για τα μέλη

Ενημέρωση από το σωματείο ΑΠΟΕΛ για τη μείωση 50% στην τιμή της συνδρομής μέλους για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ αποφάσισε τη μείωση κατά 50% της τιμής της συνδρομής μέλους που καταβάλλουν τα μέλη του ΑΠΟΕΛ. Έτσι, οι φίλοι της ομάδας έχουν πλέον άλλο ένα κίνητρο να εγγραφούν ως μέλη, υποστηρίζοντας έμπρακτα τον Θρύλο στην προσπάθεια του να πρωταγωνιστεί σε όσο το δυναμό περισσότερα αθλήματα, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν φωνή στα κοινά του Σωματείου.

Η μεγαλύτερη δύναμη του ΑΠΟΕΛ ήταν πάντοτε ο μεγάλος του κόσμος και ο κόσμος αυτός επιβάλλεται να έχει άποψη και να είναι ενεργός σε όλα όσα αφορούν το ιστορικό Σωματείο. Με τη της τιμής μείωση της συνδρομής μέλους, το Δ.Σ στοχεύει στη σημαντική αύξηση του αριθμού των μελών και παράλληλα στην στήριξη όλων των τμήματα.

Τα μέλη του ΑΠΟΕΛ θα έχουν μπορούν να χρησιμοποιούν και το εισιτήριο διαρκείας του Σωματείου ως οικογενειακό, με το οποίο θα μπορούν να συνοδεύονται από τα παιδιά και τους/τις συζύγους τους στα εντός έδρας παιχνίδια των τμημάτων του Σωματείου.

Η εγγραφή ως μέλος αποτελεί μέγιστη τιμή για κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και πράξη αγάπης και αφοσίωσης στο Σωματείο που ιδρύθηκε το 1926 με αποστολή να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα αλλά και να αποτελεί φάρο του Ελληνισμού στον αθλητισμό της Κύπρου.

Οι κατηγορίες μελών και οι ετήσιες συνδρομές έχουν ως εξής:

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση