ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός: Με φόντο το εισιτήριο και την παράταση!

Στις 19:00 ο αγώνας

Σε κανένα ντέρμπι, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό, τους δυο πιο διαχρονικούς πρωταγωνιστές των καλαθοσφαιρικών μας πραγμάτων, κατά την τελευταία 20ετία (και… κάτι), δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση για φαβορί και αυτό, ανεξάρτητα από την εκάστοτε αγωνιστική κατάσταση, του ενός ή του αλλού αντιπάλου!

Αυτό, είναι κάτι το δεδομένο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποδειχθεί, είτε μέσα από αμφίρροπες αναμετρήσεις, ανάμεσα σε γαλαζοκίτρινους και ερυθροκίτρινους, ή και από αναμετρήσεις που… έμειναν στην ιστορία! Απόψε λοιπόν οι δυο μονομάχοι, ετοιμάζονται για μιαν ακόμη φορά για μιαν μονομαχία, άκρως καθοριστική και για τους δυο!

Είναι η τέταρτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, στο πλαίσιο των θέσεων 2&3, με τον ΑΠΟΕΛ, να έχει… “σπάσει την έδρα” του Κεραυνού, στον προηγούμενο ημιτελικό και αν απόψε καταφέρει να φθάσει στη νίκη, τότε θα πάρει την πρόκριση και ενώ, η χρονιά θα τελειώσει εδώ για τον Κεραυνό!

Ο ΑΠΟΕΛ, θα έχει και την έδρα, θα έχει και τη θετική ψυχολογία, από τη στιγμή που προέρχεται από δυο στη σειρά νίκες, πάνω στον αντίπαλο του. Στοιχεία που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί και να διεκδικήσει μαζί με την ΑΕΚ, τον τίτλο του πρωταθλητή!

Από την άλλη, ο Κεραυνός βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο… Δεν έχει άλλην επιλογή, εκτός από το να φθάσει στο 2-2, μέσα στην έδρα των γαλαζοκιτρίνων και επομένως, η σειρά να πάει σε πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι, το οποίο -σε τέτοιαν περίπτωση- θα γίνει στην έδρα του Κεραυνού!

Προβλέπεται μια σκληρή μονομαχία “μέχρις εσχάτων”!

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X