ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτοτυπεί ο ΑΠΟΕΛ με ειδικό πρόγραμμα

Τη Δευτέρα θα παραλάβουν το ασκησιολόγιο τους οι ομάδες Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8

24sports team

info@24sports.com.cy

Πρωτότυπη και έξυπνη κίνηση από τον μπασκετικό ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

« Αγαπητοί γονείς,

Η ακαδημία καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ πρωτοτυπεί και πρωτοπορεί εφαρμόζοντας το προπονητικό της πρόγραμμα εξ αποστάσεως, με αποστολή ασκησιολογίου που πρέπει να κάνουν οι καλαθοσφαιριστές, σε βίντεο!

Συμμορφωμένοι με τις οδηγίες της κυβέρνησης σχετικά με τον κορονοϊό, η ακαδημία μας έχει αναγκαστικά διακόψει τις προπονήσεις στα γήπεδα. Προσαρμοσμένοι όμως, στην ανάγκη συνεχούς προπόνησης και βελτίωσης των καλαθοσφαιριστών μας, εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπόνησης, με την αποστολή ειδικού ασκησιολογίου σε βίντεο.

Πιστεύουμε ότι με τη δική σας στήριξη, τα παιδιά θα αντιμετωπίσουν το θέμα θετικά και διασκεδαστικά. Θα εφαρμόσουν το προπονητικό πρόγραμμα και να εξασκηθούν στο ασκησιολόγιο που θα σας αποστέλλουμε.

Ήδη, οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας Κ16 έχουν λάβει ασκησιολόγιο σε βίντεο, που θα πρέπει να το εφαρμόσουν την επόμενη εβδομάδα. Τη Δευτέρα θα παραλάβουν το ασκησιολόγιο τους οι ομάδες Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8.

Αγαπητοί γονείς, Αν κάποιο μέλος της οικογένειας σας αντιμετωπίσει κάποιο από τα συμπτώματα (πυρετός, βήχας και δυσκολία στην αναπνοή) θα πρέπει να τηλεφωνήσετε άμεσα στο 1420. Αν παρ’ ελπίδα κάποιο μέλος της οικογένιας σας διαγνωστεί με τον ιό, σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε παράλληλα και την ακαδημία, για να βοηθήσουμε και εμείς στον επιδημιολογικό έλεγχο εξετάζοντας αν κάποιο άλλο παιδί ήταν ανάμεσα στις πρόσφατες επαφές του ατόμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X