ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Δεν θα ανεχθούμε συγκάλυψη του ίδιου εγκλήματος»

Ανακοίνωση με... βολές από το Σωματείο

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση από το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ με «βολές» κατά της διαιτησίας του ντέρμπι με αντίπαλο τον Κεραυνό και της ΚΟΚ.

Αναλυτικά:

«Παρασυρθήκαμε και πιστέψαμε ότι επιτέλους κάτι θα άλλαζε στη φετινή περίοδο, αλλά διαψευστήκαμε από πολύ νωρίς. Τα κούφια λόγια και οι υποσχέσεις των αρμοδίων για δήθεν ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων, έγιναν θρύψαλα στο παιχνίδι Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς, σε ακόμα μια χρονιά γίναμε μάρτυρες του ίδιου κακοσκηνοθετημένου έργου σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ στην καλαθόσφαιρα. Με διαφορετικούς, αλλά πάντοτε αρνητικούς πρωταγωνιστές που καθορίζουν αποτελέσματα κατά το δοκούν.

Θα στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους. Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι και δεν πρόκειται να αποτελέσει τον κομπάρσο. Χωρίς τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ, το προϊόν σας είναι πολύ φτωχό.

Προειδοποιούμε δημόσια όλους τους εμπλεκόμενους. Το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ δεν θα ανεχθούν αντίστοιχες συμπεριφορές και τη συγκάλυψη του ίδιου εγκλήματος στο μέλλον.

Το μεγαλύτερο Σωματείο της Κύπρου απαιτεί τον ίδιο σεβασμό που δείχνετε σε ομάδες που εκπροσωπούν μια γειτονιά ή έστω μια πόλη. Ζητάμε για πολλοστή φορά δίκαιη αντιμετώπιση από την ΚΟΚ και τα όργανα της και να αφήσουν την καλύτερη ομάδα να κερδίζει στα παρκέ. Η καλαθόσφαιρα δεν ειναι ιδιοκτησ’ια κανενός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση