ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πασάς: «Την Κυριακή με ενημέρωσαν ότι ο Απόλλωνας είχε διαθέσει 90 εισιτήρια»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης

Για τα έκτροπα που έγιναν τη Κυριακή στο «Ελευθερία» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ο αρχηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Σάκης Πασάς.

Αναλυτικά:

Για τα επεισόδια: «Εμείς στην Ανόρθωση αισθανόμαστε ντροπή και πολύ μεγάλη απογοήτευση σχετικά με τα όσα συνέβησαν. Αντί να μιλάμε για μια γιορτή της καλαθόσφαιρας, μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από μπάσκετ».

Για την παραπομπή στον Αθλητικό Δικαστή: «Είμαστε στη διαδικασία ούτως ώστε να μπορέσουμε να αποφασίζουμε συλλογικά τα επόμενα μας βήματα τα οποία αφορούν αυτή τη διαδικασία. Η προσέγγιση μας είναι ότι δεν θέλουμε α δημοσιοποιούμε τις ενέργειες τις οποίες θα κάνουμε. Θέλουμε να αποταθούμε στους αρμόδιους με κάποια ερωτήματα και κάποιες απορίες σχετικά με όσα συνέβησαν προχθές».

Για τις καταγγελίες του Απόλλωνα: «Μέσα στο γήπεδο υπήρχε αρκετός κόσμος. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω το τι έγινε. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει και να μπορέσουμε να βρούμε μια άκρη στο ζήτημα που δημιουργείται».

Για τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων: «Υπήρχε μια διαδικασία που αποφασίστηκε στη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης. Μας είπαν ότι ο αποκλειστικός τρόπος διανομής των εισιτηρίων ήταν η διαδικτυακή πώλση. Εμείς αυτό πράξαμε. Δεν διαθέσαμε ούτε και ένα εισιτήριο, ούτε σε οργανωμένους ούτε σε δικούς μας ανθρώπους. Είχα ζητήσει ενημέρωση την Κυριακή για τα εισιτήρια, μας είχαν πει ότι είχαν διατεθεί 400 εισιτήρια από πλευράς Ανόρθωσης και περίπου 90 εισιτήρια από πλευράς Απόλλωνα. Είδαμε να μπαίνουν στο γήπεδο 300-400 οπαδοί του Απόλλωνα, δεν γνωρίζουμε πως μπήκαν μέσα και αν μπήκαν με εισιτήρια. Πως γίνεται να υπάρχουν επεισόδια με την Αστυνομία έξω από το γήπεδο και μετά να τους επιτρέπεται να μπουν μέσα στο κλειστό; Πως έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι και οπαδοί μετέφεραν μέσα επικίνδυνα αντικείμενα. Μιλώ και για τους οπαδούς των δυο ομάδων. Έγιναν μάχες μετά. Έπρεπε να γινόταν ένας καλύτερος συντονισμός όσο αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων. Δεν ξέρω αν υπήρχαν αρκετοί επιτηρητές για να κάνουν τη δουλειά».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση