ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Οι Απολλωνίστες προκάλεσαν τα επεισόδια, έσκισαν το έμβλημα της Ανόρθωσης»

Η επίσημη τοποθέτηση του σωματείου της Ανόρθωσης στο 24sports

Το έλα να δεις έγινε χτες μέσα και έξω από το στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», στο πλαίσιο του καλαθοσφαιρικού αγώνα ανδρών ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

Οι χούλιγκαν τα έκαναν γυαλιά καρφιά προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς Αστυνομικών. Για τα χθεσινά τραγικά επεισόδια έκανε δήλωση στην ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy ο εκτελεστικός σύμβουλος και γενικός γραμματέας του σωματείου της Ανόρθωσης, Μιχάλης Νεοφύτου.

Η σχετική τοποθέτησή του:

«Καταδικάζουμε τα όσα έγιναν, αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό. Απλά για να μην διαστρεβλώνονται τα γεγονότα να πούμε τα πράγματα ως έχει. Μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (του δεύτερου 10λεπτου), δεν έσπασε τίποτα στο γήπεδο. Oι φίλαθλοι της Ανόρθωσης ήταν υπόδειγμα από το πρώτο λεπτό και ενθάρρυναν τους παίκτες της ομάδας μας.

Όταν ήρθαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα, τότε προκλήθηκαν αρκετά γεγονότα, μεταξύ από αυτά, έσκισαν και το έμβλημα της Ανόρθωσης που είχε ως διαφημιστικό η Ομοσπονδία για το final four. Tότε άρχισαν και τα επεισόδια αφότου οι οπαδοί του Απόλλωνα προκάλεσαν».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση