ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Έχει ειδικό βάρος η φανέλα της Ανόρθωσης, να δώσουμε το 101% στην πρώτη κατηγορία»

Συνέντευξη του Νικόλα Χαραλάμπους

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνέντευξη του Νικόλα Χαραλάμπους, που ήταν ένας από τους στυλοβάτες του νταμπλ στη Β’ Κατηγορία και της ανόδου στην πρώτη, παρουσιάζει το Τμήμα Επικοινωνίας της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης.

Διαβάστε τη συνέντευξη:

Η πορεία της ομάδας μας κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, ήταν τέτοια, που δίκαια πέρα για πέρα κέρδισε και τους δυο τίτλους στο πρωτάθλημα της Β2` κατηγορίας και μαζί, την άνοδο στην κατηγορία των μεγάλων της Κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Ο Νικόλας Χαραλάμπους, με την εμπειρία και την αγωνιστική του αξία, ήταν ένας από τους στυλοβάτες της μεγάλης αυτής επιτυχίας και με βάση, τις εμπειρίες που έχει από την κατηγορία των μεγάλων, θα είναι ένας από τους παίκτες, πάνω στους οποίους θα στηρίξει τα πλάνα του, ο προπονητής της ομάδας μας, Βασίλης Χρυσαλάς στην 1η κατηγορία.

Για όλα αυτά, το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, πήρε συνέντευξη από τον Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν:

-Νικόλα, θα θέλαμε κατ` αρχήν να κάνεις κάποια σχόλια για την πορεία της ομάδας μας κατά τη χρονιά που πέρασε:

«Η περσινή χρονιά αρχικά ήταν μια δύσκολη χρονιά γενικότερα για όλο τον αθλητισμό λόγω της κατάστασης του covid 19. Όσον αφορά την ομάδα μας, μείναμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα»

-Πού πιστεύεις ότι στηρίχθηκε η Ανόρθωση, για να φθάσει στη μεγάλη αυτή επιτυχία:

«Η Ανόρθωση ως μια μεγάλη ομάδα που είναι γνωρίζει ότι για να πέτυχεις θα πρέπει  στηριχθείς στο τρίπτυχο, Διοίκηση / Προπονητικό τιμ / Παίκτες. Ήταν μια αρμονική σχέση και στο τέλος, όλο αυτό φάνηκε στο γήπεδο».

-Τώρα η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην 1η κατηγορία. Τι να περιμένει να δει ο κόσμος της, από εσάς;

«Σίγουρα ως παίκτες αυτού του ιστορικού σωματείου γνωρίζουμε ότι η φανέλα που φοράμε, έχει ένα ειδικό βάρος… Γι` αυτό και εμείς οφείλουμε να δίνουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο».

-Πώς νιώθεις, που θα αγωνισθείς και πάλι στην 1η κατηγορία;

«Σίγουρα το θεωρώ δικαίωση για τους κόπους και τις ώρες που δούλεψα στο γήπεδο, αλλά σίγουρα γνωρίζω καλά ότι η πρώτη κατηγορία είναι πολύ πιο απαιτητική από τις Β2 και Β1 αλλά ως Νικόλας, έχω όλη την καλή θέληση, για να δουλέψω περισσότερο και να φανώ αντάξιος του σωματείου που αντιπροσωπεύω για όσο χρόνο και αν κληθώ από το προπονητή μου να βοηθήσω στο γήπεδο την ομάδα μου».

-Τέλος, θα θέλαμε λίγα λόγια για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα μας:

«Η ομάδα σε αυτά τα δυο χρόνια που είχα την τύχη να είμαι και εγώ εδώ, δουλεύει αρκετά σε  επαγγελματικά πρότυπα λαμβανομένου υπόψη τα δεδομένα του κυπριακού μπάσκετ.

Είμαστε ευγνώμων που έχουμε ένα πρόεδρο τον κ. Μικελλίδη, που τους αθλητές τους θεωρεί οικογένεια του και αυτό, μας το δείχνει εμπράκτως.

Έχουμε τον τεχνικό μας διευθυντή κ. Πασσά που κυριολεκτικά, 24 ώρες την μέρα είναι κοντά μας για οτιδήποτε χρειαστούμε και μας στηρίζει. Ειδικότερα για τους νεαρότερους είναι σαν πατέρας τους να ακούσει τα προβλήματα τους.

Τον κόουτς Χρυσαλά και το προπονητικό του επιτελείο που συνεχώς δεν σταματά να εξελίσσεται να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να προσπαθεί να μας τα μεταφέρει. Να είναι πάντοτε εκεί και μετά την προπόνηση να μας εξηγεί το καθετί και τη ζητά από εμάς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση