ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το απόλυτο με 55αρα(pics)

Η επιστροφή είναι δυναμική

Ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της στα πρωταθλήματα μπάσκετ Ανδρών η Ανόρθωση, που 44 χρόνια μετά επανήλθε στο άθλημα μέσα από την κατηγορία Β2.

Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί τέσσερις αγωνιστικές, είναι πρωτάθλημα εφτά ομάδων, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της και με χαρακτηριστική άνεση. Μαζί της το απόλυτο, σε τρεις αγώνες, έχει και ο Διγενής.

Τελευταίο παιχνίδι της ο αγώνας με την Αραδίπου όπου επικράτησε με 94-43. Διαβάστε την ενημέρωση από το τμήμα:

«Στην τέταρτη κατά σειρά νίκη έφθασε η ομάδα μας, μετά από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αθλητικό Όμιλο Αραδίππου, αναμέτρηση που διεξήχθη στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Η ομάδα μας, για μιαν ακόμη φορά, έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης, με αποτέλεσμα να φθάσει σε μιαν εύκολη επικράτηση, δίνοντας ταυτόχρονα και συνέχεια στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο Ανδρικό επίπεδο, όπου πλέον ως γνωστόν, η Ανόρθωση δραστηριοποιείται μετά από 44 χρόνια!
Με τέσσερις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια, η ομάδα μας προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα και αισιοδοξεί για μιαν ανάλογη συνέχεια.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τάλαρης 18 (4), Ασωνίτης 6 (1), Πασάς 9 (1), Κολτσίδας, Ξενοφώντος 14, Μπιτσόλας 2, Αντωνιάδης 4, Κουκούνης 3 (1), Χρυσοστόμου 14, Κυριάκου 6, Παντούρης 16 (4), Χαραλάμπους 6».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X