ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μαζικό κάλεσμα στον κόσμο για να γεμίσει «Ελευθερίας» και «Κίτιον»

Δηλώσεις του εκτελεστικού σύμβουλου-Γραμματέα του συλλόγου

Μέρες Κυπέλλου είναι οι επόμενες για την Ανόρθωση, καθώς την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο Κύπελλο Ανδρών στο μπάσκετ και αν καταφέρει να περάσει αυτό το εμπόδιο θα αγωνιστεί στον τελικό την ερχόμενη Τρίτη, ενώ την επόμενη Παρασκευή (31/3) θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στον τελικό Κυπέλλου στο βόλεΐ Ανδρών.

Το 24sports επικοινώνησε με τον εκτελεστικό σύμβουλο-Γραμματέα του συλλόγου, Μιχάλη Νεοφύτου, ο οποίος έκανε μαζικό κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην Ανόρθωση σε αυτά τα σημαντικά παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Είναι μέρες Κυπέλλων για την Ανόρθωση, ξεκινούμε την Κυριακή με τον ημιτελικό στο μπάσκετ κόντρα στον Απόλλωνα, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για να βρεθούμε στον τελικό την Τρίτη. Θέλουμε να μην μείνει κανένα εισιτήριο και θέλουμε τον κόσμο μας να είναι ο 6ος παίκτης μέσα στο γήπεδο. Συνεχίζουμε την επόμενη Παρασκευή (31/3) με τον τελικό στην πετόσφαιρα κόντρα στην Ομόνοια στο «Κιτίον», όπου εκεί θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, να μην μείνει κανένα εισιτήριο, να κάνουμε σολντ άουτ και στο τέλος να σηκώσουμε τα δύο τρόπαια. Έχουμε κάνει στα καινούργια μας γραφεία νέα τροπαιοθήκη, όπου περιμένουμε αυτά τα Κύπελλα να πάρουν τη θέση τους. Επίσης το τμήμα E-sports του συλλόγου την 1η Απριλίου βρίσκεται στον τελικό στο Πανελλήνιο, όπου και ξανά θα ακουστεί η Ανόρθωση και ελπίζουμε ότι θα σηκώσουμε και εκεί τον τρόπαιο. Ο σύλλογος της Ανόρθωσης συνεχώς εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται και τα αποτελέσματα λένε την αλήθεια, ότι οι ομάδες μας πρωταγωνιστούν στα αθλήματα τους».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση