ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Εύκολα το 2/2(pics)

Η επιστροφή είναι δυναμική

Η μπασκετική Ανόρθωση κάνει φέτος την πρώτη προσπάθεια επαναφοράς της στο άθλημα σε επίπεδο ανδρών, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β2 κατηγορίας. Η μέχρι τώρα παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική καθώς κατάφερε να κερδίσει τα πρώτα δυο παιχνίδια της με μέσο όρο διαφοράς τους 51,5 πόντους. Για τη δεύτερη αγωνιστική κέρδισε με 104-38 τον Ζήνωνα. Επόμενη υποχρέωση εκτός έδρας με την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου.

Διαβάστε τα σχετικά από το δελτίο τύπου του τμήματος:

«Πιάνοντας εντυπωσιακή απόδοση, η ομάδα μας σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη, σε ισάριθμα παιχνίδια, για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Β2` κατηγορίας!

Στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, η Ανόρθωση επικράτησε του Ζήνωνα με 104-38.

Η έκταση του τελικού αποτελέσματος, δεν αφήνει βέβαια αμφιβολίες για τη δίκαια επικράτηση της ομάδας μας, η οποία είχε πολύ καλό ρυθμό, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες μας, να μην επαναπαύονται σε κανένα σημείο και έτσι, να φθάσουν σε αυτήν την ευρεία επικράτηση.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τάλαρης 9 (2), Ασωνίτης 3, Πασάς 7 (1), Ιωάννου 3, Ξενοφώντος 9, Μπιτσόλας 11 (2), Αντωνιάδης 9 (1), Κουκούνης 11 (1), Χρυσοστόμου 6, Κυριάκου 8, Παντούρης 19 (1), Χαραλάμπους 9».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση