
Στην μπασκετική Ανόρθωση θα συνεχίσει ο Τόνις Κωνσταντινίδης όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα (δες ΕΔΩ). Η Βαρωσιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κύπριο τεχνικό.
Αναλυτικά:
Ο Τόνις Κωνσταντινίδης στην Ανόρθωση. Η προσφυγική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με τον επιτυχημένο -έμπειρο- Κύπριο κόουτς!
"Αντώνη Κωνσταντινίδη καλωσόρισες στην Ανόρθωση
Την πρόσληψη του Κύπριου επιτυχημένου, τόσο στα εγχώρια, όσο και στο εξωτερικό και συνάμα, έμπειρου προπονητή, Αντώνη Κωνσταντινίδη, ανακοινώνει η διοίκηση της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης.
Οι αδιαμφισβήτητες ικανότητες του Αντώνη Κωνσταντινίδη, σε συνδυασμό με την εργατικότητα του, αποτέλεσαν το βαρόμετρο για την επιλογή του.
Η διάρκεια της συμφωνίας, αφορά την τρέχουσα καθώς και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Κωνσταντινίδη στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει"