ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση για ΑΠΟΕΛ: «Δεχθήκαμε απειλές για τη ζωή μας»

Ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική ομάδα της Αμμοχώστου

Ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τη νίκη της ομάδας με 90-89.

Αναλυτικά:

"Μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην Ανόρθωση Αμμοχώστου (νίκη υπέρ της ομάδας με 89-90), έγιναν πολλά και διάφορα εις βάρος της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος μας, κ. Αντώνης Μικελλίδης, δέχθηκε προπηλακισμό καθώς και βίαιη επίθεση από παίκτη του ΑΠΟΕΛ και για τα γεγονότα αυτά, δεν ακούσαμε, ούτε είδαμε μια συγνώμη εκ μέρους του επίσημου ΑΠΟΕΛ.

Δεχθήκαμε απειλές για τη ζωή μας, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, κάτι που άφησε να εννοηθεί και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα, για την οποία έχουμε σφοδρά παράπονα, πάγια μας τακτική, είναι όπως γίνονται καταγγελίες και εισηγήσεις προς τα αρμόδια σώματα της ΚΟΚ, καθώς οι δημόσιες τοποθετήσεις, δεν βοηθούν στην προώθηση του αθλήματος.

Σχετικά με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, απλά αναφέρουμε ότι τα γεγονότα μίλησαν από μόνα τους.

Μια ακόμα πάγια τακτική της ομάδας μας, είναι η ήπια καθώς και ψύχραιμη αντιμετώπιση, είτε της νίκης, είτε της ήττας, καθώς και ο σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση