ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδούλου για «Σολομωνίδης»: «Μόνη μας λύση ήταν να κλειδωθεί το γήπεδο»

Καλεί σε άμεση παραίτηση τον διευθυντή της ΚΟΚ

Με ανάρτησή του στα social media, o πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ, Κώστας Χριστοδούλου, τοποθετείται για τον ορισμό του αγώνα Φοίνιξ-ΕΘΑ στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Αναλυτικά:

Ζούμε σε μιαν δύσκολη εποχή και όλοι πρέπει να έχουμε μια συνεργασία για να βγούμε όσο το δυνατό πιο αλώβητοι από αυτή την πρωτόγνωρη δύσκολη κατάσταση.Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από οποιοδήποτε πόστο ή θέση κατέχει.

Αντί αυτού, κάποιοι που κάθονται με τα πουκάμισα πίσω από τα γραφεία,με μειωμένο τον κίνδυνο από αθλητές και παράγοντες αποφασίζουν με βάση το δικό τους μυαλό και τις δικές τους συνθήκες και κάποτε δεν υπολογίζουν τους κινδύνους για αθλητές.

Νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια και να παραθέσω τα γεγονότα μίας εβδομάδας,όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα του ΦΟΙΝΙΞ-ΕΘΑ στο Νίκος Σολομωνίδης, το κλείδωμα του γηπέδου από μας ως ΑΕΛ και την ίσως μη διεξαγωγή του αγώνα ακόμα και μισή ώρα πριν την έναρξη ,αν δεν έβρισκαν άλλο γήπεδο.

Το όλο θέμα ξεκίνησε πριν καν οριστούν επίσημα οι αγώνες και όταν άλλο μέλος του ΔΣ της ΑΕΛ ρωτήθηκε από την ομοσπονδία τι ώρες μπορούν να ορίσουν τους 3 αγώνες της Κυριακής στο γήπεδο μας,προτείνοντας ως ώρες τις 13:30,15:30 και 18:30.Απάντησα προσωπικά ότι είναι αδύνατον λόγο καταστάσεων κορονοιού να γίνουν 3 αγώνες στο γήπεδο μας με διαφορά σχεδόν μισής ώρας ο καθένας και ότι δεν θα προλαμβαίναμε να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα,να καθαρίσουμε τα αποδυτήρια και ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αναγκάζονταν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια αποδυτήρια για 2 από τους 3 αγώνες με αυξημένο τον κίνδυνο της υγείας τους.Αντί αυτού και με μεγάλη μου έκπληξη, μετά από 15 λεπτά ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των αγώνων όπως αναφέρω πιο πάνω.Προσπάθησα επανειλημμένος να επικοινωνήσω με τον διευθυντή της ομοσπονδίας,ο οποίος είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα,όμως ο συγκεκριμένος κύριος πεισματικά δεν ήθελε να μιλήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΛ ούτε τηλεφωνικός αλλά ούτε και γραπτώς και προέβαινε σε τηλεφωνικές συνομιλίες με άλλο μέλος του ΔΣ,και του έλεγε με την πολιτική του διατάζω και ότι θέλω κάνω,ότι δεν θα αλλάξουν οι αγώνες.Και ενώ είχα ήδη στείλει 2 email και δεν πήρα καμίαν απάντηση από τον κύριο διευθυντή της ΚΟΚ,το Σάββατο μια μέρα πριν τους αγώνες,είπα στο μέλος του ΔΣ της ΑΕΛ που είχε την τιμή να του μιλά ο διευθυντής της ΚΟΚ, να του πει ότι θα κλειδώσουμε το γήπεδο και να βρει τρόπο να ορίσει τον αγώνα σε άλλο διαθέσιμο γήπεδο.Η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική και ότι το γήπεδο και η ώρα δεν αλλάζει και ότι οι αγώνες θα γίνουν όπως είπε.

Μετά από όλα αυτά, η μόνη μας λύση ήταν να κλειδωθεί το γήπεδο,όπως και πράξαμε και ο αγώνας τινάχτηκε στον αέρα.

Κύριε πρόεδρε και ΔΣ της ΚΟΚ,δεν είμαστε υπόχρεοι να ανεχόμαστε τα καπρίτσια οποιουδήποτε έμμισθου σας,εμείς πληρώνουμε για να υπάρχει το άθλημα ζωντανό και να έχουν δουλειά ορισμένοι και πρέπει να σέβονται.

Κύριε διευθυντά της ομοσπονδίας,δεν πρόκειται να παίξεις ποτέ με την υγεία οποιασδήποτε ηλικίας καλαθοσφαιριστών ή καλαθοσφαιριστριών της ΑΕΛ, που είμαι εξ αυτών που έχω την ευθύνη τους.

Κύριε διευθυντά της ομοσπονδίας, αν έχεις προσωπικά με τον Κώστα Χριστοδούλου είχα μεγάλη έννοια και της έκαμα δύο. Δεν κοιμάμαι τα βράδυα.Όμως το να δημιουργείς έχθρες από την έμμισθη θέση που κατέχεις, με οποιοδήποτε πρόεδρο σωματείου για τα τερτίπια σου και τον εγωισμό σου και να αποφασίζεις από μόνος σου με δικτατορικό τρόπο,τότε σε καλώ σε άμεση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

Προς τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας,έχω να πω ότι τόσο εγώ ως πρόεδρος όσο και τα αλλά μέλη της ΔΣ ΑΕΛ, δεν αναγνωρίζουμε τον κύριο Άθω Αντωνίου ως διευθυντή της καλαθοσφαιρικής ομοσπονδίας.Για μας η θέση είναι κενή και σας καλώ σε άμεση πλήρωση της.
Υ.Γ. : Επαναλαμβάνω,ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ
ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ κύριε διευθυντά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση