ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Έλυσε μονομερώς το συμβόλαιό του λόγω της επίθεσης στον Μάνιγκολτ ο Άβερετ

Εξέλιξη στην μπασκετική ομάδα

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο καλαθοσφαιριστής Μπράντον Άβερετ έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα χωρίς τη συγκατάθεσή της εξαιτίας της ανασφάλειας που δημιουργήθηκε μετά την επίθεση στον Κόρι Μάνιγκολτ.

Aναλυτικά:

«Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ενημερώνει πως ο καλαθοσφαιριστής Μπράντον Άβερρετ προχώρησε σε διακοπή συνεργασίας του με την ομάδα μας, χωρίς την συγκατάθεση μας.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής έλαβε την πιο πάνω απόφαση λόγω της ανασφάλειας που του έχει δημιουργηθεί μετά το βίαιο περιστατικό με τον Κόρεϊ Μάνιγκολτ που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου.

Παρά τις υπεράνθρωπες ενέργειες της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των συμπαιχτών του να στηριχθεί ψυχολογικά, ο καλαθοσφαιριστής με κάθε τρόπο, δεν κατέστει δυνατόν να πειστεί να παραμείνει στην ομάδα μας.

O καλαθοσφαιριστής έχει ήδη αναχωρήσει από την Κύπρο και βρίσκεται στις ΗΠΑ, γεγονός που μας αναγκάζει να προβούμε σε άμεση αντικατάσταση παίκτη.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για ενίσχυση της ομάδας μας ούτως ώστε να συνεχίσει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση