ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Ενημέρωση για τη μη συμμετοχή των Αμερικανών

Ανακοίνωση από τη λεμεσιανή ομάδα

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση της η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ ενημερώνει για τη μη συμμετοχή των δύο Αμερικανών καλαθοσφαιριστών της στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την ΕΘΑ.

Αναλυτικά:

"Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ , θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τα τεκταινόμενα της μη συμμετοχής των δύο Αμερικανών καλαθοσφαιριστών στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την ΕΘΑ Έγκωμης .

Με βάση το αναθεωρημένο πρωτόκολλο της ΚΟΚ οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές θα έπρεπε να είχαν στη κατοχή τους τεστ ταχείας ανίχνευσης (αφού έχουν λάβει μονάχα δυο δόσεις από το εμβολιαστικό πρόγραμμα) για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Οι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές μας εξασφάλισαν έγκαιρα αρνητικό αποτέλεσμα ταχείας εξέτασης (rapid test) αλλά δεν κατέστη δυνατόν να παραλάβουν το πιστοποιητικό της αρνητικής εξέτασης διότι δόθηκε αμερικανικός τηλεφωνικός αριθμός αντί ευρωπαϊκός . Συνεπώς δεν μπορούσε να παραληφθεί ο ΟTP κωδικός για να γίνει λήψη και ταυτοποίηση του εν λόγω πιστοποιητικού.

Ως διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ,απολογούμαστε για αυτή την αβλεψία και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

Δεν τα παρατάμε και πιστεύουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την είσοδο της ομάδας στα playoffs. Καλούμε όλους τους ΑΕΛιστες να στηρίξουν την ομάδα μας στον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια στις 2 Φεβρουαρίου η ώρα 7:30, στο Νίκος Σολωμονίδης Αρένα . Να είστε όλοι εκεί , τίποτα δεν χάθηκε ! #aelbc

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έγραψαν ιστορία στην Basket League

Έγραψαν ιστορία στην Basket League

O 17χρονος Στέφανος Τίγκας (ΑΕΛ) και ο 18χρονος Γιώργος Κωνσταντίνου (ΕΘΑ) ξεπέρασαν τους 100 πόντους στην Α’ κατηγορία
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΕΘΑ