ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: «Αιμάτωμα στον εγκέφαλο ο Manigault»

Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής

Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του Corey Manigault από την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ, μετά την συμπλοκή του σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας τα ξημερώματα της Κυριακής (δες ΕΔΩ).

Όπως αναφέρει η λεμεσιανή ομάδα, ο Αμερικανός φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου, αλλά είναι εκτός κινδύνου. Ο έτερος Αμερικανός καλαθοσφαιριστής της λεμεσιανής ομάδας Brandon Averette και η σύντροφος του Manigault τραυματίστηκαν και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Αναλυτικά:

Ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θέλουμε να εκφράσουμε τον συγκλονισμό μας για τις εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι καλαθοσφαιριστές μας Corey Manigault , Brandon Averette και η νεαρή σύντροφος του πρώτου.

Δυστυχώς, ο καλαθοσφαιριστής μας Corey Manigault βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου. Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ και της τεχνικής ηγεσίας έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκονται στο πλευρό του καλαθοσφαιριστή μας.

Θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη ανακοίνωση μόλις υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και την υπό έρευνα υπόθεση των χθεσινοβραδινών γεγονότων από τις αστυνομικές αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έγραψαν ιστορία στην Basket League

Έγραψαν ιστορία στην Basket League

O 17χρονος Στέφανος Τίγκας (ΑΕΛ) και ο 18χρονος Γιώργος Κωνσταντίνου (ΕΘΑ) ξεπέρασαν τους 100 πόντους στην Α’ κατηγορία
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΕΘΑ