ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
27 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Ξεγύμνωσαν την ανηθικότητα και αισχρότητα του παρασκηνίου της Λευκωσίας»

Καυστική ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση γεμάτη από θυμό εξέδωσε η Πετρολίνα ΑΕΚ κατά της διαιτησίας του χθεσινού (17/4) τέταρτου τελικού απέναντι στον Κεραυνό στην καλαθόσφαιρα ανδρών.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, η διαιτησία στη σειρά των τελικών αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο του ανήθικου και άνισου αγώνα με τον οποίο η καλαθοσφαιρική ΑΕΚ βρίσκεται αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα τονίζουν πως οι δύο τελευταίες απανωτές αποφάσεις του αγώνα ξεγύμνωσαν την ανηθικότητα και αισχρότητα του παρασκηνίου την Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση της Πετρολίνα ΑΕΚ:

Η περηφάνια μας για αυτή την ομάδα δεν περιγράφεται. Για μας είναι ήδη πρωταθλήτρια.

Ταξιδεύουμε την Τετάρτη στον Στροβολο πιο αποφασισμένοι από ποτέ και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να προετοιμαστούν για μια μάχη μέχρι τέλους, μέχρι τελευταία πνοής.

Ο ρόλος που έχει διαδραματίσει η διαιτησία στην σειρά των τελικών αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο του ανήθικου και άνισου αγώνα με τον οποίο η καλαθοσφαιρικη ΑΕΚ βρίσκεται αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια.

Η δε τελευταίες 2 απανωτές αποφάσεις του αγώνα, με τον μη καταλογισμό επιθετικού φάουλ στον Σιζοπουλο και ο καταλογισμός βημάτων στον Ιάκωβο Παντελή, δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, ξεγύμνωσαν την ανηθικότητα και αισχρότητα του παρασκηνίου την Λευκωσίας. Δυο φάσεις, χίλιες λέξεις. Ανεξήγητο και όμως αληθινό. Ντροπή.

Όμως επειδή ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, καλούμε τους πάντες να ετοιμαστούν. Ερχόμαστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση