ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η μείωση των ξένων μπορεί να φέρει βελτίωση του προϊόντος

Γράφει ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Ως είθισται όταν είναι να παρθεί μία σημαντική απόφαση, όπως είναι ο αριθμός των ξένων στο πρωτάθλημα, δημιουργούνται διάφορες τάσεις και προκαλούνται διαφωνίες. Είδαμε κάτι ανάλογο και πριν μερικές μέρες, μετά που πάρθηκε η απόφαση για μείωση του αριθμού των ξένων στους τρεις για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας της σεζόν 2020-21.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να εξετάσω τι λένε οι ομάδες και ποια τα επιχειρήματα τους υπέρ ή κατά της μείωσης. Η δική μου θέση, την οποία εξέφραζα μέσα από αρθρογραφίες μου τόσο στον «Πολίτη» μέχρι το 2009 και στην «Καθημερινή» μέχρι το 2016, ήταν πάντοτε υπέρ της μείωσης των ξένων.

Η ουσία είναι πως τη σεζόν 2020-21 θα έχουμε τους λιγότερους ξένους ανά ομάδα για πρώτη φορά από το 2004. Τότε, τη σεζόν 2004-05, όταν η Κυπριακή Δημοκρατία έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιτράπηκε σε κάθε ομάδα να διαθέτει δύο κοινοτικούς, μαζί με τους δύο Αμερικανούς. Τα επόμενα χρόνια φτάσαμε μέχρι και το άκρως αρνητικό φαινόμενο να βλέπουμε ομάδες με μόνο ξένους στη 12άδα τους…

Περισσότερα στα Triponta.com.cy ->https://triponta.com.cy/i-meiosi-ton-xenon-mporei-na-ferei-velt/

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση