ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιτίνο: «Ενθουσιασμένος με την πρόκληση της Εθνικής»

Ενθουσιασμένος που θα κοουτσάρει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Την ανυπομονησία του να καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας εξέφρασε ο Ρικ Πιτίνο, λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών.

Ο πολύπειρος κόουτς δήλωσε ενθουσιασμένος με τις προκλήσεις που τον περιμένουν, τονίζοντας πως αυτό που αποτελεί προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι η καλή φυσική κατάσταση των παικτών.

Αναλυτικά ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για:

-την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας: «Θέλουμε να παίξουμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Πριν όμως εφαρμόσουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να φτάσουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας θα αφορά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Ανυπομονώ για την πρόκληση, θα είναι πολύ διασκεδαστική».

-την Εθνική ομάδα: «Είμαι ενθουσιασμένος. Η Εθνική ομάδα είναι κάτι διαφορετικό από το να προπονείς έναν σύλλογο. Αφορά στην υπερηφάνεια όλης της ομάδας και την προσπάθειά της να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι θέμα υπερηφάνειας, δεν έχει να κάνει με το ποια ομάδα εκπροσωπείς. Κάθε φορά που εκπροσωπείς μια ολόκληρη χώρα είναι κάτι ξεχωριστό, ειδικά μια χώρα σαν την Ελλάδα».

-τον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας: «Δεν είναι το καλύτερο δυνατό ότι θα έχουμε περιορισμένο χρόνο για προετοιμασία, αλλά διαθέτουμε κάποια παιδιά από τον Ολυμπιακό που είχαν το χρόνο να ξεκουραστούν, είναι φρέσκοι, είναι σπουδαίοι παίκτες και θα είναι πιο εύκολο για μας να έχουμε τέτοια εμπειρία στην ομάδα μας».

-το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank»: «Η Σερβία, το Μεξικό και το Πουέρτο Ρίκο είναι όλες τους εξαιρετικές ομάδες. Τα τρία αυτά φιλικά στο τουρνουά ‘Ακρόπολις-Eurobank’ θα είναι σπουδαίας χρησιμότητας για την προετοιμασία μας εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά».              

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση