ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Δύσκολα και ο Σπανούλης στο Προολυμπιακό

Ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται ακόμη από το πρόβλημα στη γάμπα του

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Εθνική. Ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται ακόμη από το πρόβλημα στη γάμπα του και μετρά ήδη πολλές μέρες εκτός προπονήσεων έχοντας χάσει και το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Παρότι υπήρχε η αρχική εκτίμηση πως αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, αυτό δεν συνέβη ούτε σήμερα. Ο 38χρονος γκαρντ θέλει όσο τίποτε να είναι παρών, έκανε πολύωρες θεραπείες καθημερινά, αλλά πονά κι εφόσον υπάρχει… ανωτέρα βία θα πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Άλλωστε και ο ίδιος δεν θα θέλει να στερήσει σε κάποιον άλλο μια θέση αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στις 30 Ιουλίου.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του και όλα δείχνουν πως δεν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο. Άλλωστε την Πέμπτη το αργότερο, θα «κλειδώσει» η τελική δωδεκάδα που θα αναχωρήσει για τον Καναδά.

Οι υπόλοιποι 13 αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Εθνικής είναι οι εξής: Καλάθης, Σλούκας, Λαρεντζάκης, Γιαννόπουλος, Λούντζης, Κατσίβελης, Κασελάκης, Ρογκαβόπουλος, Χρυσικόπουλος, Μήτογλου, Καββαδάς, Κ. Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση