ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το ποσό που θα λάβουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα

Τι αναφέρει δημοσίευμα στην Σερβία

Σύμφωνα με το «nova.rs» την προσεχή σεζόν η Euroleague σχεδιάζει να αυξήσει τα έσοδα των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να λαμβάνουν τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα το «nova.rs» αναφέρει πως: «Η οικονομική κρίση εξαιτίας της επιδημίας του κωρονοϊού έχει επηρεάσει αρκετές ομάδες και οργανισμούς αλλά όχι την Euroleague και τις δύο διοργανώσεις της. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή θα αυξήσει τα έσοδα των ομάδων. Οι ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο θα λάβουν το λιγότερο 1.500.000 ευρώ , ενώ οι ομάδες χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο θα λάβουν 500.000 ευρώ».

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με το «nova.rs», «Μία επιπλέον αλλαγή προς όφελος των ομάδων (πέρα από το ποσό που λαμβάνει κάθε ομάδα για κάθε νίκη, κάτι που προϋπήρχε) είναι το bonus κατάταξης. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 14η θέση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης θα λάβει επιπλέον 150.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα για κάθε θέση πιο ψηλά θα αυξάνεται και το ποσό με την ομάδα που θα φτάνει στην κορυφή να λαμβάνει ακόμη 1.500.000 ευρώ».

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση