Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL θα πέσει απόψε (26/10) στο Telekom Center Athens όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας (15:30, ΕΡΤ2 Σπορ).
Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες. Αρχικά, ο Ρισόν Χολμς όσο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έμειναν εκτός της εξάδας ξένων του «επτάστερου» για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Αχαΐας, λόγω προβλημάτων τραυματισμών.
Εκτός αυτών, ο Κέντρικ Ναν δεν θα αγωνιστεί λόγω σφιξίματος στον προσαγωγό, ενώ και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση, έχοντας αντιμετωπίσει ελαφρύ διάστρεμμα πριν το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια.
Το μοναδικό θετικό νέο για τον Παναθηναϊκό είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, που είχε απουσιάσει από το παιχνίδι στο «PalaDozza» λόγω προβλήματος στον αγκώνα.
Η 10άδα του Παναθηναϊκού: Σορτς, Γκραντ, Όσμαν, Γιούρτσεβεν, Κουζέλογλου, Μήτογλου, Τολιόπουλος, Γκριγκόνις, Σλούκας, Καλαϊτζάκης.
Πηγή: sport-fm.gr

































