ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιτίνο για τους διεθνείς του Ολυμπιακού: «Δεν μου αρέσει να μην με σέβονται»

Δεν άφησε ασχολίαστη την επιστολή

Ως ασέβεια προς το πρόσωπό του είδε ο Ρικ Πιτίνο την επιστολή των παικτών του Ολυμπιακού στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου.

Αναφορικά με το ματς, ο πολύπειρος κόουτς τόνισε πως η ομάδα του έβαλε τα σουτ και έφτασε στο ροζ φύλλο, ενώ ανέφερε πως οι «πράσινοι» θα φτάσουν στο επίπεδο που τους θέλει εκείνος στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

«Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι ενώ κερδίζουμε, ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε καν κοντά στη δυναμική που έχουμε. Προφανώς, παίξαμε σκληρά και βάλαμε τα σουτ. Το μπάσκετ γίνεται πολλές φορές πιο απλό. Έτσι, η νίκη γίνεται μονοδιάστατη και έρχεται εύκολα», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο.

Για το πότε περιμένει να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο επιθυμητό επίπεδο: «Περίπου 2-3 εβδομάδες προπονήσεων».

Για το αν το μυαλό των παικτών του ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Παρότι το επόμενο παιχνίδι είναι θα είναι πολύ δυνατό, η γνώμη μου είναι ότι πάντοτε θα πρέπει να εστιάζεις στην κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι που έρχεται. Όταν σκέφτεσαι μόνο ένα παιχνίδι, χάνεις τον ενθουσιασμό και την ενέργεια. Το καλύτερο είναι κάθε προπόνηση και παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την αγάπη των Ελλήνων προς στο πρόσωπό του: «Ήταν ένα από τους λόγους που πήρα τη δουλειά στην Εθνική ομάδα. Το καλοκαίρι κάνουμε οικογενειακώς διακοπές και έχω 12 εγγόνια. Όταν κάναμε διακοπές φέτος, τους είπα ότι κάτι χρωστάω στην Ελλάδα, για την αγάπη που είχα εισπράξει και την αφοσίωση που μου είχε δείξει ο κόσμος. Ο βασικός λόγος ήταν αυτός για να αναλάβω τον ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή, παρότι γνώριζα ότι θα ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και δεν θα με βλέπουν το καλοκαίρι».

Για την επιστολή των παικτών του Ολυμπιακού: «Σέβομαι τους πάντες. Τον κόσμο, τον Ολυμπιακό, τους ιδιοκτήτες των ομάδων, τους διαιτητές, τους δημοσιογράφους… Οι πρώτοι παίκτες που συναντήθηκαν όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, δεν ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Σέβομαι τους πάντες, αλλά δεν μου αρέσει να μην με σέβονται».

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X