ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Στηρίζει Ράντονιτς ο Γιαννακόπουλος

Με ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές

Οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό τελικά δεν θα είναι ριζικές, τουλάχιστον σε επίπεδο στελεχών. Μετά τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ντέγιαν Ράντονιτς, το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ αποφάσισε όχι απλώς να στηρίξει τον Μαυροβούνιο προπονητή, αλλά και να ισχυροποιήσει τη θέση του.

Η διοίκηση, αφού άκουσε τις εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας με αποκορύφωμα τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (71-95) αποφάσισε να διαθέσει στον έμπειρο τεχνικό ελεύθερο μπάτζετ για να προχωρήσει στις αλλαγές που αυτός κρίνει αναγκαίες στο ρόστερ της ομάδας. Κι αυτό γιατί στην κουβέντα που έγινε προέκυψε το συμπέρασμα πως για την πορεία, τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού υπάρχουν τεράστιες ευθύνες και στους παίκτες. Συνεπώς ο προπονητής έχει το ελεύθερο να κάνει όσες αλλαγές θέλει στο ρόστερ της ομάδας και όχι μόνο και μάλιστα δίχως οικονομικούς περιορισμούς.

Μάλιστα, πέραν του γεγονότος ότι ο Ράντονιτς περιβλήθηκε από εμπιστοσύνη, είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στο αγωνιστικό τμήμα, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πείστηκε πως το μοντέλο με τεχνικό διευθυντή δεν λειτουργεί και θα αλλάξει άμεσα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία και καταργείται, αλλά ο ίδιος δεν αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε συνεργασία με την διοίκηση θα αρχίσουν από τώρα να κάνουν τον σχεδιασμό και να βάζουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Α1  |  ΠΑΟ

Α1: Τελευταία Ενημέρωση