ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Οριστικά «πράσινο» το ΟΑΚΑ

Μετά το Πάσχα οι υπογραφές

Ο κύβος φαίνεται πως ερρίφθη. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αλλά και από όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, βρέθηκε οριστική λύση στο ζήτημα της παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ.

Οι δύο πλευρές μετά από διαδοχικές επαφές τις τελευταίες μέρες, τακτοποίησαν τις εκκρεμότητες που υπήρχαν και έτσι οι «πράσινοι» θα έχουν τη χρήση του γηπέδου για 49 χρόνια, με τη δυνατότητα πλέον να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, λειτουργικά αλλά και αισθητικά, όπως και για την καλύτερη εμπορική αξιοποίησή του προσφέροντας νέες δυνατότητες στο φίλαθλο κοινό.

Ακόμη και για το ζήτημα της χρήσης του πάρκινγκ, που αποτελούσε αγκάθι, φαίνεται πως βρέθηκε λύση και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές, που θα πέσουν λίγο μετά το Πάσχα και σίγουρα πριν από τις εκλογές στις 21 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε αντιδράσει για την κωλυσιεργία που υπήρχε στην ολοκλήρωση της παραχώρησης και τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πως υψώνει εμπόδια για τη συμφωνία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση