ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Κάτας»

Ο Ισραηλινός ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο

Ξένος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Ισραηλινός συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Βόβορα.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Βόβορα προέρχεται από το εσωτερικό, αλλά δεν λείπουν και οι ξένοι. Μερικά, μάλιστα, έχουν ένδοξο παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Όπως ο Όντετ Κάτας…

Ο δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι υποστηρίζει ότι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης είναι ο παλαίμαχος play maker. Ο οποίος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης το 2000.

Βέβαια ο Αντρεάνι διευκρινίζει ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Ο Κάτας έχει συμβόλαιο με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ και θα έπρεπε να παραιτηθεί για να μετακομίσει στην Αθήνα. Διότι ενδεχόμενη εξαγορά από την «πράσινη» ΚΑΕ αποκλείεται.

Από την άλλη, ο Κάτας δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και αναμφίβολα, με τον Παναθηναϊκό θα είχε την ευκαιρία να προπονήσει στη Euroleague. Το κίνητρο θα ήταν μεγάλο στην περίπτωση στην περίπτωση που όντως ο παλαίμαχος παίκτης απασχολούσε την ΚΑΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Je suis… Sloukas!

Je suis… Sloukas!

Με τρίποντη «βόμβα» έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί ο Ολυμπιακός καθάρισε!
24sports team
 |  Α1