ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ντόρσεϊ κρίνει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Η απόφαση του Τάιλερ Ντόρσεϊ θα επηρεάσει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε φάση σχεδιασμού. Μετά το διαδικαστικό ραντεβού Αγγελόπουλων και Γιώργου Μπαρτζώκα για την υπογραφή νέου συμβολαίου (διετούς ή τριετούς διάρκειας) θα τεθούν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά ζητήματα για τη νέα σεζόν.

Αυτό που είναι σαφές από τώρα, πάντως, είναι πως η απόφαση του Τάιλερ Ντόρσεϊ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό πώς θα κινηθούν οι Πειραιώτες. Αν παραμείνει, τότε θα υπάρχει ευχέρεια για τρεις προσθήκες ξένων (δεδομένου ότι Μάρτιν, Ζαν-Σαρλ και Έισι δεν συνεχίζουν), ενώ αν αποχωρήσει, τότε θα πρέπει μία από τις τρεις διαθέσιμες θέσεις ξένων να καλυφθεί από τον αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον 26χρονο άσο και του έχει κάνει εδώ και καιρό σχετική κρούση. Ο ίδιος, σε πρώτη φάση, φέρεται να αξιώνει μια αρκετά σημαντική αύξηση σε σχέση με τις αποδοχές που είχε φέτος, ενώ έχει πάντα στο μυαλό του το ΝΒΑ (για τον επιπλέον λόγο πως αν υπογράψει συμβόλαιο και βρεθεί για τρίτη σεζόν στην καριέρα του εκεί θα κατοχυρώσει δικαίωμα σύνταξης). Οι νταμπλούχοι θα τον περιμένουν, αλλά όχι… για πάντα και σίγουρα δεν θα ρισκάρουν να φτάσουν στα τέλη Ιουλίου ή τον Αύγουστο για να μάθουν την απόφασή του.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα δύο θέσεις ξένων θα καλυφθούν από σέντερ (ο Τζος Νίμπο είναι ψηλά στη λίστα, ενώ η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι δύσκολη αλλά όχι απίθανη) και 4άρι που ίσως μπορεί να παίξει και κάποια λεπτά στο «5». Σε κάθε περίπτωση, δύσκολα θα γίνουν πάνω από τέσσερις προσθήκες συνολικά από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, με τη μία εξ αυτών να αποτελεί κίνηση για κάποιον εξελίξιμο Έλληνα.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Έκλεισε Κάνααν ο Ολυμπιακός!

Έκλεισε Κάνααν ο Ολυμπιακός!

Αστραπιαία κινήθηκε ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν
 |  Α1