ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Καμπάνα» σε Φουρνιέ, χάνει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Πρόστιμο σε Μπαρτζώκα και ΚΑΕ Ολυμπιακός

Εβάν Φουρνιέ και Γιώργος Μπαρτζώκας τιμωρήθηκαν για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Χάνει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την επόμενη Δευτέρα ο Γάλλος.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Εβάν Φουρνιέ με μία αγωνιστική για το επεισόδιο που είχε με οπαδό στις court seats στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο την Κυριακή στο κλειστό της Γλυφάδας. Δεδομένου ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό στην 22η αγωνιστική, ο Γάλλος άσος θα εκτίσει την τιμωρία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική, την επόμενη Δευτέρα.

Ο Φουρνιέ τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 1.800 ευρώ, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Γιώργο Μπαρτζώκα, για το φραστικό επεισόδιο που είχε με οπαδούς που τον έβριζαν. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να πληρώσει συνολικά πρόστιμο 15.000 ευρώ για την συμπεριφορά του παίκτη και του προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Επιβάλλεται στον Evan Fournier, καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων οκτακοσίων (1.800,00) ευρώ για το πειθαρχικό παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 1890 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 1890) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 15.03.2026.

2. Επιβάλλεται στον Γιώργο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για δυσφημιστική συμπεριφορά για το άθλημα, κατά τη διάρκεια του ιδίου ως άνω αγώνα.

3. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ συνολικά για τα πειθαρχικά αδικήματα της ανάρμοστης συμπεριφοράς εκ μέρους αθλητή της και της δυσφημιστικής συμπεριφοράς για το άθλημα εκ μέρους του προπονητή της, κατά τη διάρκεια του ιδίου ως άνω αγώνα.

 

Πηγή: Sports-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση