ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιαννακόπουλος:«Με κινηματογραφείς; Άντε γ****»

Ζει σε παράνοια ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού…

Καπνογόνα, υβριστικά συνθήματα, κάπνισμα και φραστική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αυτά αναφέρει στην έκθεσή της για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Η EuroLeague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν στη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου. Πέραν όσων καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, φάκελο με όσα συνέβησαν εντός του γηπέδου σχημάτισε κι η υπεύθυνη ασφαλείας της διοργάνωσης στην Ελλάδα, Θάλεια Μήτση.

Στην έκθεση που απέστειλε στην EuroLeague γίνεται πλήρης αναφορά σε όσα έγιναν κι αφορούσαν τόσο τους οπαδούς του τριφυλλιού (καπνογόνα, δυναμιτάκια, υβριστικά συνθήματα, πανό) όσο και στη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως αναφέρει η κ. Θάλεια Μήτση, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απευθύνθηκε προς το πρόσωπό της με ύβρεις, ενώ μετά το φινάλε του ντέρμπι απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ζητώντας συγγνώμη.

Αναλυτικά, η Θάλεια Μήτση κατέγραψε:

Παρουσία φιλάθλων στις σκάλες ανάμεσα από τις εξέδρες

Δύο πανό με υβριστικό περιεχόμενο

Καπνογόνα

Υβριστικά συνθήματα

Κάπνισμα

Όπως επίσης αναφέρει η Θάλεια Μήτση στην έκθεσή της, στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής περιόδου του αγώνα, λόγω της παρουσίας πολύ κόσμου δίπλα στη φυσούνα, μετακινήθηκε και βρέθηκε σε άλλο σημείο, με το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση. Επισημαίνεται ακόμη, ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που καθόταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εν ώρα παράτασης τη ρώτησε "με κινηματογραφείς;" με την ίδια να απαντάει πως κινηματογραφούσε τον αγώνα.

Τότε, πάντα σύμφωνα με την έκθεσή της, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της είπε: "Να κινηματογραφήσεις τον Λαμόνικα, άντε γαμ**** . Φύγε από δω. Μας έχεις διαλύσει τις τελευταίες 48 ώρες".

Αμέσως μετά, της ζητήθηκε να φύγει από το σημείο, την ώρα που ο security manager ήταν απών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X