ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δ. Γιαννακόπουλος: «Θα χτίσουμε από το μηδέν τον Παναθηναϊκό, τα καλύτερα έρχονται»!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πήρε θέση για τη φετινή σεζόν και προανήγγειλε χτίσιμο της ομάδας

Δήλωση-βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος κάνει εμμέσως πλην σαφώς γνωστές τις προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πήρε θέση για τη φετινή, τραγική σεζόν, κάνοντας για μη αποδεκτή εικόνα και προανήγγειλε χτίσιμο της ομάδας από την αρχή, τονίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται! Σημειώνει, δε, συγκεκριμένα ότι «μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές, δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι», και υπογραμμίζει ότι έγιναν λάθη από όλους!

Στέκεται, μάλιστα, στην Ευρωλίγκα και στις αλλαγές στη διοίκησή της, στο ΟΑΚΑ και στο τέλος της δήλωσης υπογραμμίζει: «Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα»!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια-δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ό,τι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα... Να είναι όλοι σίγουροι γι' αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
A1  |  ΠΑΟ

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Έκλεισε Κάνααν ο Ολυμπιακός!

Έκλεισε Κάνααν ο Ολυμπιακός!

Αστραπιαία κινήθηκε ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν
 |  Α1