ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ΝΒΑ επέβαλλε στον ΛαΜέλο Μπολ να καλύπτει το τατουάζ στον λαιμό του

Μια ιδιαίτερη όσο και περίεργη απόφαση

Σε μια ομολογουμένως ιδιαίτερη όσο και αμφιλεγόμενη κίνηση προέβη το ΝΒΑ αναφορικά με ένα τατουάζ του ΛαΜέλο Μπολ!

Συγκεκριμένα, η κορυφαία λίγκα του πλανήτη επέβαλλε στον σούπερ σταρ των Σάρλοτ Χόρνετς να κρύβει κατά τα διάρκεια των αγώνων το τατουάζ που έχει στον λαιμό, κάτω από το αριστερό του αυτί, καλύπτοντάς το μάλιστα με ένα αυτοκόλλητο!

Ο 22χρονος γκαρντ έχει «χτυπήσει» στο εν λόγω σημείο τα γράμματα «LF», τα οποία και είναι τα αρχικά του μεσαίου ονόματός τους (LaFrance).

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, ο νεαρός άσος άνοιξε δική του εταιρία ρούχων με την επωνυμία «LF» και βάσει των κανονισμών του ΝΒΑ, το συγκεκριμένο τατουάζ αποτελεί πλέον διαφήμιση προϊόντος!

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ΝΒΑ, Τιμ Φρανκ, αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό, εξηγώντας αναλυτικά τη θέση της λίγκας:

«Σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση εργασίας, οι παίκτες απαγορεύεται να εμφανίζουν εμπορικά λογότυπα ή εταιρικά διακριτικά στο σώμα τους ή στα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Προσπαθούμε να επιβάλουμε τον κανόνα εύλογα, σε σύμφωνα με τον σκοπό του και λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειες των παικτών να εκφραστούν με μη εμπορικό τρόπο. Αλλά το τατουάζ στον λαιμό του ΛαΜέλο Μπολ παραβιάζει προφανώς τον κανόνα και, κατά συνέπεια, πρέπει να το καλύψει».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

NBA: Τελευταία Ενημέρωση