ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος από e-mail των Νικς στο προσωπικό τους για τη δολοφονία του Φλόιντ

Οι Νικς έκαναν μια ακόμη μεγάλη γκάφα

Μια ακόμη ακατανόητη επιλογή έκαναν οι Νικ υπό τον Τζέιμς Ντόλαν. Η ομάδα της Νέας Υόρκης είναι η μοναδική που δεν έχει πάρει επίσημη θέση κατά της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στο προσωπικό της ομάδας.

Ποια ήταν η απάντηση της διοίκησης; Έστειλε ένα e-mail εξηγώντας τους λόγους που αποφεύγει να πάρει θέση, αλλά-όπως ήταν φυσικό-αυτό διέρρευσε στα media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Το e-mail ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από σας έχετε αναρωτηθεί αν θα κάνουμε κάποια δημόσια δήλωση για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολις. Θέλω να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά θέλω να κατανοήσετε τη στάση μας. Διανύουμε μια ταραχώδη περίοδο στη χώρα μας. Ο κορωνοϊός και η κοινωνική αναταραχή έχουν επηρεάσει τις ζωές μας. Εμείς είμαστε πιστοί στις αξίες του σεβασμού και ενός ειρηνικού χώρου εργασίας. Όμως ως εταιρεία στον χώρο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας δεν είμαστε περισσότερο καταρτισμένοι από οποιονδήποτε άλλο να εκφράσουμε τη γνώμη μας για κοινωνικά ζητήματα».

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X