ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε θέση ο Μάικλ Τζόρνταν για την υπόθεση Φλόιντ

«Ενωμένες οι φωνές μας κατά του ρατσισμού»

Ο Μάικλ Τζόρνταν έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους Αμερικανούς όσον αφορά την υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ και τα όσα συγκλονίζουν τις Η.Π.Α, ζητώντας απ' όλους με την δυνατή φωνή τους να αναγκάσουν τους ηγέτες να κάνουν αλλαγές για να αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό και την βία.
ο μήνυμα του Μάικλ Τζόρνταν για τον Τζορτζ Φλόιντ: «Είμαι συντετριμμένος, πονάω αλλά και θυμωμένος. Βλέπω και νιώθω τον πόνο, την οργή και την αγανάκτηση. Στέκομαι με αυτούς που φωνάζουν για τον ρατσισμό και την βία απέναντι σε ανθρώπους λόγω χρώματος στην χώρα μας. Περάσαμε αρκετά.

Δεν έχω τις απαντήσεις, αλλά οι ενωμένες φωνές δείχνουν δύναμη και την ανικανότητα να μας χωρίσουν. Πρέπει να ακούσουμε ο ένας τον άλλο, να δείξουμε συμπόνια και να μην γυρνάμε την πλάτη μας στην βιαιότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες απέναντι στην αδικία και να ζητήσουμε ευθύνες.

Η φωνή μας πρέπει να πιέσει τους ηγέτες μας να αλλάξουν τους νόμους ή να χρησιμοποιήσουμε την ψήφο μας για να δημιουργήσουμε μία αλλαγή στο σύστημα. Όλοι μας πρέπει να είμαστε κομμάτι της λύσης και να δουλέψουμε μαζί για να εγγυηθούμε δικαιοσύνη για όλους.

Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ και στους αμέτρητους των οποίων οι ζωές έχουν βιαίως και χωρίς λογική, έχουν αφαιρεθεί από πράξεις ρατσισμού και αδικίας». 

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X