ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέθανε ο θρυλικός σπίκερ των Ντότζερς, Βιν Σκάλι

Aπό τους κορυφαίους εκφωνητές αγώνων

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 94 ετών ο Βιν Σκάλι, θρυλικός εκφωνητής της ομάδας μπέιζμπολ Λος Άντζελες Ντότζερς.

Ο Σκάλι θεωρείται από τους κορυφαίους εκφωνητές αγώνων και διατηρεί ένα τρομερό ρεκόρ. Είναι ο αποκλειστικός σπίκερ των Ντότεζρς για 67 σεζόν, αριθμός ρεκόρ σε όλα τα αθλήματα.

«Ήταν η φωνή των Ντότζερς και τόσα πολλά παραπάνω», έγραψε ο σύλλογος μεταξύ άλλων και κατέληξε: «Ο Βιν Σκάλι ήταν ο χτύπος της καρδιάς των Ντότζερς και με τόσους πολλούς τρόπους ο χτύπος της καρδιάς ολόκληρου του Λος Άντζελες».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει: «Όταν ήμουν οκτώ ετών έγραψα σε μια έκθεση ότι ήθελα να γίνω εκφωνητής αθλητικών. Σήμερα δεν θα σήμαινε τίποτα, όλοι βλέπουν τηλεόραση και ακούν ραδιόφωνο, αλλά εκείνη την εποχή στη Νέα Υόρκη το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν το κολεγιακό ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή απόγευμα στο ραδιόφωνο. Όταν τα αγόρια στο σχολείο ήθελαν να γίνουν αστυνομικοί και πυροσβέστες και τα κορίτσια ήθελαν να γίνουν χορεύτριες και νοσοκόμες, υπήρξε ένα παιδί που είπε ότι θέλει να γίνει εκφωνητής αθλητικών. Ήταν πολύ διαφορετικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

NBA: Τελευταία Ενημέρωση