ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οπαδοί έβρισαν τον Ντουράντ

Αλλά αυτός ζήτησε να μην απομακρυνθούν από το γήπεδο

Ο Κέβιν Ντουράντ μπήκε για το ζέσταμα στην αρένα του Ντάλας όταν άκουσε δύο μεσήλικες οπαδούς των Μάβερικς να τον βρίζουν (αποκαλώντας τον bitch). Ο ίδιος σταμάτησε και γύρισε προς το μέρος τους για να τους μιλήσει, αλλά όταν έγινε κίνηση από την ασφάλεια του γηπέδου να τους απομακρύνει, ο KD επενέβη και ζήτησε να παραμείνουν στο γήπεδο!

«Συνέχεια μας βρίζουν, αυτό το πράγμα δεν γίνεται για πρώτη φορά. Ξέρω πως δεν εννοούν αυτό που είπαν και δεν πρόκειται να ζητήσω να τους απομακρύνουν, γιατί πλήρωσαν εισιτήριο. Προτίμησα να τους μιλήσω και να τους πω πως μπορούν να φερθούν καλύτερα. Μάλλον είχαν πιεί τα ποτάκια τους. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να τραβήξεις την προσοχή μου από το να με βρίζεις γιατί νιώθεις πως είσαι προστατευμένος μέσα στο γήπεδο. Για κάποιους από αυτούς δεν είμαστε άνθρωποι, μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα του τσίρκου που απλά έρχονται να δουν.

Θα μπορούσα να τους διώξω ή και να τιμωρηθούν για κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν πρόκειται να αντιδράσω. Προτιμώ να με δουν να παίζω», τόνισε μετά τον αγώνα που οι Σανς έχασαν με τον ίδιο να έχει 23 πόντους.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

NBA: Τελευταία Ενημέρωση